Projekat podzemnih hidroizolacija - hotel Mimoza, Tivat

Hotel Mimoza, koji se nalazi na samoj obali tivatske rive Pine, izronio je iz mora i počeo poprimati obrise novog gradskog obilježja. Postavljanje hidroizolacije na podzemnim etažama uspješno je završeno i pored činjenice da su podzemne strukture objekta skoro čitavom površinom u stalnom kontaktu sa vodom.
 

Zeleni krov u Budvi

Sa pogledom na more i turističku metropolu Crne Gore, zaživio je jedan prelijepi zeleni krov imponzantnog višespratnog objekta zajedno sa ravnim prohodnim krovom.

Rekonstrukcija krovnih ravni u Tivtu

Smješten na samoj obali mora, jedinstvenog šetališta Pine u Tivtu, izgrađen je hotel La Roche. Svojim prefinjenom kamenom fasadom i decidnim terasama, predstavlja jedinstven primjer arhitektonskog oblika i vičnosti majstora u izvedbi.

Projekat Ksenija – Porto Montenegro, Tivat

Veliki broj vodenih površina poput bazena za plivanje i vodenih dekorativnih zidova, još veći broj konstruktivnih žardinjera sa gustim rastinjem, velikim stablima i cvijećem, raspoređenih po cijelom objektu, zatim terase, platoi, stepeništa i ravni krovovi čine razvedenu strukturu zaokruženu u jedan funkcionalan i dugotrajan hidroizolacioni sistem.

Projekat Tara – Porto Montenegro, Tivat

Struktura rezidencijalnog objekta Tara je razuđenog karaktera sa terasama koje imaju vizuru na zaliv, prohodnim krovovima i platoom sa bazenima za plivanje kao i obilje konstruktivnih žardinjera sa mediteranskim biljkama.

Sanacioni i rekonstruktivni radovi

Kiša otkriva i najmanje propuste na hidroizolacionim sistemima bez obzira bili oni loše projektovani, loše izvedeni ili je kriv loš postinstalacioni odnos. Sanacioni i rekonstruktivni radovi su dugotrajni i tehnički vrlo komplikovani, ali često neophodni. Na raspolaganju smo vam i za njihovo projektovanje i izvođenje.