Rekli su o nama

Marin Knežević, dipl. ing. građ. 

Voditelj projektaStrabag d.o.o.
Zagreb, Hrvatska;
Strabag d.o.o.
Podgorica, Crna Gora

“Kao voditelju projekta gradnje rezidencijalnog kompleksa Ksenija u naselju Porto Montenegro u Tivtu, jedna od glavnih preokupacija i stručnih izazova mog tima i mene, bila je kako kvalitetno osmisliti i izvesti funkcionalne i dugoročno-efikasne hidroizolacijske sustave na jednom ovako važnom i kompleksnom objektu. Posao izrade izvođačkih detalja i same izvedbe hidroizolacijskih radova sa svim ostalim povezanim slojevima povjerili smo specijaliziranoj tvrtki za hidroizolacije Izonet d.o.o. iz Podgorice. Tim Izoneta u potpunosti je ispunio naša očekivanja kroz cijeli period gradnje ovog projekta kako u izvođačkom pogledu, tako i u svim ostalim pogledima projektiranja hidroizolacijskih detalja, praćenja dinamike, poslovnosti, stručnosti i inovativnosti.”

 

Aleksandar Mišović, dipl. ing. građ.
Inženjer na gradilištu

Strabag d.o.o.
Podgorica, Crna Gora

“Vršeći organizacioni i tehnički nadzor nad poslovima izrade hidroizolacionih sistema na objektu Ksenija u naselju Porto Montenegro u Tivtu sam ujedno, po meni, učestvovao u jednoj od najizazovnijih i najodgovornijih faza gradnje jednog kompleksnog i u arhitektonskom smislu izuzetno razuđenog objekta. Saradnja koju sam ostvario sa Izonet timom, od samog početka projektovanja i izvođenja hidroizolacionih sistema pa do uspješnog završetka projekta mi je u poslovno-tehničkom smislu bila izuzetno pozitivno iskustvo.”
 

Ivana Sretenović, dipl.ing. građ.
Project Manager

Adriatic Marinas d.o.o.
Tivat, Crna Gora
 

“Kao građevinski inženjer, usko specijalizovan, za manje i veće izazove gradnje i održavanja rezidencijalnog kompleksa Porto Montenegro, mogu potvrditi da se firma Izonet d.o.o. iz Podgorice  pokazala kao naš profesionalan, pouzdan i inovativan partner na polju hidroizolacionih sistema.”
 

Tomislav Stanković, dipl. ing. građ.
Izvršni direktor

Tradeunique d.o.o.
Budva, Crna Gora

„Moja višegodišnja saradnja sa Izonet timom na raznim građevinskim projektima bila je i sada je, isključivo pozitivna. Hidroizolacione sisteme smatram jednim od najvećih izazova u građevini, a te izazove Izonet rješava stručno, inovativno i pouzdano.“