tim

Svoju kompaktnost i uigranost, hidroizolaciona znanja i sposobnosti Izonet tim kali na raznim terenima i u raznim izazovima već više od decenije…
Željeli bismo vam reći kako mi doživljavamo sebe – mi smo zanatlije i umjetnici, crtači i stvaraoci sa dušom, i majstori i šegrti, i arhitekte i građevinci… Mi smo prijatelji lijepog i funkcionalnog, prijatelji prirode i biljaka, okupljeni na jednom mjestu, sa ciljem da poboljšamo kvalitet življenja i građenja života i suživota sa prirodom.

Projektovati i planirati, zamišljati i vizualizovati, objašnjavati i predstavljati, a ne izvesti i izraditi, napraviti i stvoriti, bila bi prava šteta, bila bi neostvarena želja. Imati i diviti se, razgledati iz svakog kuta, opipavati i dodirnuti, biti ponosan na nešto što imaš, a ne pomisliti na ruke koje su to izradile i napravile, oblikovale i stvorile, bila bi još veća šteta, možda i besćutnost. Najveća slava za sve naše uspješno odrađene projekte ide našim majstorima na gradilištu, plodovima njihovih vještih ruku, pretočenom iskustvu i znanju, volji i zalaganju, odricanju i ljubavi prema radu...

Predstavljamo vam i našu podršku majstorima na gradilištu, a ujedno i naš most prema klijentima...
 
 
Tomislav Bralo, vođa projekata i globalno je naš vođa i to – neustrašivi. Ako kažemo za nekog da ima veliko srce, onda Tomo, usudićemo se reći, ima gigantsko srce. Pošten, radan i inovativan u svakom pogledu. Pravi radoholičar. Govori “ne” samo onda kad ne može ništa drugo. Tomo ne priča puno, ali puno sluša, i gotovo da se čuju točkići u glavi kako vrte ideje dok mu klijenti pričaju što žele. Veseli perfekcionista koji obožava nove izazove.
 
 
Bojana Krstonijević, arhitekta po zanimanju, a direktor po funkciji. Na svijet gleda iskrenim očima običnog čovjeka, a na prostor i materiju – suptilnim očima arhitekte. U vječitoj je potrazi za lijepim, funkcionalnim i humanim. Oprezna i rezervisana tamo gdje drugima popuštaju kočnice, vesela i optimistična tamo gdje drugima pada mrak na oči. Svoja životna nastojanja i načela – pravdu i poštenje, istinu i iskrenost, kao i ljubav prema životu i onome šta radi – uvijek unosi u posao, drugačije ne može i ne želi.
 
 
Aleksandar Đikanović naša je mlada i inovativna tehnička podrška za sve naše partnere i majstore svog zanata, a u skladu sa zadacima koje njegova funkcija nosi – izuzetno organizovana i vrijedna osoba. Aco sam priznaje da ga rad čini veselim, istinski voli raditi, a svoje znanje dijeli sa drugima uvijek i na svakom mjestu. Pobornik je filozofije ”što na umu, to na drumu” tako da ne voli priče iza leđa. Uvijek i u svakom momentu pružiće vam pravo istinsko rješenje za vaše projekte.
 
 
Milena Jauković, mlada, vrijedna i poletna arhitektica, koja sve naše ideje, skice, pa čak i škrabotine, prenese na papir i od toga napravi smisleni model i detalj. Za sve naše prezentacije, modele i vuzielni identitet u novostima koje vam donosimo u potpisu je Milena. Pomno osluškuje okolinu, srdačno svoje znanje i vrijedan rad prezentuje drugima, voli svoje zvanje i ne odustaje dok ne dođe do savršenog završetka svog posla.
 
 
Dražen Radulović, stub našeg ekonomskog sektora i neprikosnoveni vladar naše veleprodaje. Kažu da je dobro pamćenje često prokletsvo, ali njemu je ono sjajan poslovni adut jer u svakom momentu zna šta imamo na lageru. Odgovorno i temeljno pristupa svom poslu, što pokazuje na svakom koraku. Kaže da su mu omiljeni dani na poslu oni kada stiže šleper nove robe.
 

Marko Šoć, podgoričko krilo naše ekipe, dio je sektora prodaje i tehnička podrška za sve naše partnere i kupce u centralnoj crnogorskoj regiji. Poslovni pristup mu je vrlo profesionalan i za sebe kaže da ima dobru komunikaciju sa svojim klijentima. Iskren i direktan, uvijek pokušava da razmišlja unaprijed, i ne boji se da pita što mu nije jasno.
  

Glavni majstor i instruktor tima Izonet
  

Mlađan Pavlović – majstor Rođo. “Što te zovu “Rođo”?” Uz širok osmjeh kaže jednostavno: “Pa ne znaaam, valjda što sam ja sa svima dobar”. I jeste. Rođo je nasmijan i vedar majstor, podjednako dobar sa “gleterom” i sa različitim vrstama membrana. Zbog svoje blage naravi i ljubavi prema svom poslu, omiljen među našim i ostalim majstorima. Brz, vrijedan, odan, dok ne završi posao, nema pauze.
 
 
Za nastavak – naš najbolji drugar, naša maskota – pas Žućo. Svaki nas dan veselo dočekuje i ispraća na posao. Čeka, čuva i mami osmjehe nakon često preteškog radnog dana…