tim

Svoju kompaktnost i uigranost, hidroizolaciona znanja i sposobnosti Izonet tim kali na raznim terenima i u raznim izazovima već više od decenije…
Željeli bismo vam reći kako mi doživljavamo sebe – mi smo zanatlije i umjetnici, crtači i stvaraoci sa dušom, i majstori i šegrti, i arhitekte i građevinci… Mi smo prijatelji lijepog i funkcionalnog, prijatelji prirode i biljaka, okupljeni na jednom mjestu, sa ciljem da poboljšamo kvalitet življenja i građenja života i suživota sa prirodom.

Projektovati i planirati, zamišljati i vizualizovati, objašnjavati i predstavljati, a ne izvesti i izraditi, napraviti i stvoriti, bila bi prava šteta, bila bi neostvarena želja. Imati i diviti se, razgledati iz svakog kuta, opipavati i dodirnuti, biti ponosan na nešto što imaš, a ne pomisliti na ruke koje su to izradile i napravile, oblikovale i stvorile, bila bi još veća šteta, možda i besćutnost. Najveća slava za sve naše uspješno odrađene projekte ide našim majstorima na gradilištu, plodovima njihovih vještih ruku, pretočenom iskustvu i znanju, volji i zalaganju, odricanju i ljubavi prema radu...

Predstavljamo vam i našu podršku majstorima na gradilištu, a ujedno i naš most prema klijentima...
 
 
Tomislav Bralo, vođa projekata i globalno je naš vođa i to – neustrašivi. Ako kažemo za nekog da ima veliko srce, onda Tomo, usudićemo se reći, ima gigantsko srce. Pošten, radan i inovativan u svakom pogledu. Pravi radoholičar. Govori “ne” samo onda kad ne može ništa drugo. Tomo ne priča puno, ali puno sluša, i gotovo da se čuju točkići u glavi kako vrte ideje dok mu klijenti pričaju što žele. Veseli perfekcionista koji obožava nove izazove.
 
 
Bojana Krstonijević, arhitekta po zanimanju, a direktor po funkciji. Na svijet gleda iskrenim očima običnog čovjeka, a na prostor i materiju – suptilnim očima arhitekte. U vječitoj je potrazi za lijepim, funkcionalnim i humanim. Oprezna i rezervisana tamo gdje drugima popuštaju kočnice, vesela i optimistična tamo gdje drugima pada mrak na oči. Svoja životna nastojanja i načela – pravdu i poštenje, istinu i iskrenost, kao i ljubav prema životu i onome šta radi – uvijek unosi u posao, drugačije ne može i ne želi.
 
 
Aleksandar Đikanović naša je mlada i inovativna tehnička podrška za sve naše partnere i majstore svog zanata, a u skladu sa zadacima koje njegova funkcija nosi – izuzetno organizovana i vrijedna osoba. Aco sam priznaje da ga rad čini veselim, istinski voli raditi, a svoje znanje dijeli sa drugima uvijek i na svakom mjestu. Pobornik je filozofije ”što na umu, to na drumu” tako da ne voli priče iza leđa. Uvijek i u svakom momentu pružiće vam pravo istinsko rješenje za vaše projekte.
 
 
Dražen Radulović, stub našeg ekonomskog sektora i neprikosnoveni vladar naše veleprodaje. Kažu da je dobro pamćenje često prokletsvo, ali njemu je ono sjajan poslovni adut jer u svakom momentu zna šta imamo na lageru. Odgovorno i temeljno pristupa svom poslu, što pokazuje na svakom koraku. Kaže da su mu omiljeni dani na poslu oni kada stiže šleper nove robe.
  
 
Glavni majstor i instruktor tima Izonet
  

Mlađan Pavlović – majstor Rođo. “Što te zovu “Rođo”?” Uz širok osmjeh kaže jednostavno: “Pa ne znaaam, valjda što sam ja sa svima dobar”. I jeste. Rođo je nasmijan i vedar majstor, podjednako dobar sa “gleterom” i sa različitim vrstama membrana. Zbog svoje blage naravi i ljubavi prema svom poslu, omiljen među našim i ostalim majstorima. Brz, vrijedan, odan, dok ne završi posao, nema pauze.
 
 
Za nastavak – naš najbolji drugar, naša maskota – pas Žućo. Svaki nas dan veselo dočekuje i ispraća na posao. Čeka, čuva i mami osmjehe nakon često preteškog radnog dana…