O nama

Hidroizolacije su ono što radimo i ono što volimo. Projektujemo hidroizolacione i ostale povezane sisteme, izvodimo sve vrste hidrotermičkih i povezanih sistema za zelene krovove, terase, platoe, plantere za male masline, bazene, kupatila... Spriječavamo negativan uticaj vode, uživamo u pejzažnoj arhitekturi, bavimo se i hortikulturom… Naučili smo da gledamo, slušamo i osjećamo prirodu te taj osjećaj prenosimo u posao. 
Više od decenije rada je iza nas, a uspješno završeni projekti brojka su od tri cifre - počev od malog balkona sve do kompleksnih krovova od 30000 m2. 10 godina velikih izazova, ponekad teških trenutaka, uvijek iznova ogromne odgovornosti, pretočeno je u jedinstveno pozitivno iskustvo i znanje te našu veliku ljubav prema poslu.
 
Imamo preko 130000 sati provedenih sa klijentima, 99855 sati provedenih u crtanju i osmišljavanju detalja, kamione papira sa tehničkim detaljima i sistemima, kofere poderanih cipela sa terena, pametne glave sa šlemovima i puno zajedničko srce spremno za rad. Govorimo nekoliko svjetskih jezika, a koristimo se i nemuštim kad treba. Najbolje objašnjavamo kroz crteže i ne biramo ni mjesto, ni vrijeme za dogovor. Najviše težimo skladu u arhitekturi i građevini, ali i onom u međuljudskim odnosima. Tačni smo, odgovorni, precizni, organizovani i odlično radimo svoj posao – na sve to možete da računate u poslovanju sa nama.

Projektujemo i izvodimo najranjiviji dio vašeg objekta, vašeg doma, dio koji je u direktnom srazu sa majkom prirodom, kišom, olujama, vjetrom, snijegom, suncem...  Tamo gdje nastaju vaši snovi, gdje se smjenjuju vaše idilične slike života, tamo gdje se osjećate sigurni i zaštićeni, upravo je tamo naša najveća odgovornost i vrhunski izazov. Da bi vaš dom bio siguran, topao i suv, mi vam osiguravamo vrhunska hidroizolaciona rješenja primjerena baš vašem objektu i potrebama.

Konstantno pratimo trendove na domaćoj i svjetskoj sceni, a sa posebnim smo zadovoljstvom prihvatili useljavanje prirode u objekte i izazov u pronalaženju najboljih rješenja za to. Nije poenta posaditi maslinu na vrhu zgrade i diviti joj se. Poenta je osigurati joj dobro okruženje, vodu i vlažnost. Mi smo osluškivali, osmislili, nacrtali i pretočili funkcionalni sistem odražavanja života te male masline iznad nas, a dom je i dalje suv, topao i ušuškan.
 
Sve naše profesionalne materijale, koji će svojom funkcijom i vrhunskim kvalitetom dati svakom vašem projektu dodatnu vrijednost, možete pronaći u našoj veleprodaji na adresi Kovačko polje b.b., u Kotoru.
Ono što Izonet veleprodaju odvaja od drugih je to da je klijentima naš cjelokupan asortiman uvijek dostupan u određenoj količini.

Jako smo sretni i zadovoljni, ako dopustite i ponosni, što možemo svaki građevinski projekat, veliki i mali, našim radom u hidroizolacionom smislu, pretvoriti u vaš sigurni i bezbrižni dom ili vašu sigurnu i dugovječnu investiciju.

Radujemo se vašem pregledavanju naše internet stranice te vam stojimo na raspolaganju kroz neposrednu komunikaciju za bilo koje vaše pitanje.