Utisci sa završenog Sajma Građevine u Budvi

DATUM OBJAVE: 06.10.2015.

Završio je još jedan Sajam Građevine u Budvi. Ovogodišnjem Sajmu Građevine u Budvi pristupili smo s određenim konkretnim očekivanjima, međutim dobili smo puno više od toga. Sajamski dani obilovali su raznim poslovnim zahtjevima i kontaktima, od širenja poslovnih poznanstava i razmjene informacija sa građevinskim firmama, arhitektama i investitorima velikih projekata pa sve do malih i interesantnih privatnih zahtjeva za rješavanje problema postojećih neadekvatnih hidroizolacija, novim projektima porodičnih kuća i sl.

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su posjetili naš sajamski prostor te pokazali interes za našu djelatnost projektovanja i izvođenja hidroizolacionih radova. Poslovne sveske su pune kontakata i ovim putem poručujemo svima onima koji su imali konkretne  zahtjeve da ćemo im se javiti što prije mognemo te shodno dogovoru, organizovat terensku posjetu.

Osim predstavljanja Izoneta, našeg tima, naših projektanskih i izvođačkih sposobnosti u hidroizolacionom smislu, na ovogodišnjem sajmu smo predstavili i naše najznačajnije partnere i njihove proizvode koje mi u Izonetu koristimo i to:

ARDEX, našeg snažnog i tradicionalnog partnera, kvalitetnog i pouzdanog austrijskog proizvođača hidroizolacija i raznih drugih građevinskih masa u sistemu hidroizolacija.
 
GUTJAHR, fantastično inovativnog i kvalitetnog njemačkog proizvođača drenažnih i odvodnih sistema u sistemima hidroizolacija.
 
NOPHADRAIN, našeg partnera sa snažnim iskustvom i istinskim rješenjima za zelene krovove.
 
TECNOPOL, španskog proizvođača specijalnih hidroizolacionih i termičkih materijala za mašinsku upotrebu metodom prskanog nanosa hidroizolacije poput materijala poliurea i poliuretani.
 
SIKU, našeg pouzdanog partnera na polju hidroizolacionih materijala, proizvođača sa respektabilnom paletom specijalizovanih proizvoda.